Taua ole Covid-19, BXL Creative o lo'o galue!

O le tautotogo o lenei tausaga e ese mai i aso ua mavae.Faatasi ai ma le oso faafuasei o le coronavirus fou, o se taua e aunoa ma se fana ua amata filemu!

Mo tagata uma, o se aso malolo faapitoa lenei.O le Covid-19 o loʻo vevesi, faʻamalosia le gaosiga ma le olaga i aso uma o tagata uma.I le taimi nei, o loʻo tatagi le faʻailo, o le tulaga ogaoga o le puleaina o faʻamaʻi ua siitia i luga.O tagata fomaʻi, o le People's Army, ma Leoleo Faʻaauupegaina o loʻo tau uma i le laina pito i luma, ma mafai ai ona pulea lelei le faʻamaʻi.

I le taua faasaga i le Covid-19, o loʻo taumafai uma Saina e foia faʻafitauli ma faia sao tatau i le taua faasaga i le faʻamaʻi.

O Wuhan o le laina pito i luma, ae o Shenzhen foi o se malae taua!I le taimi nei, o le numera o faʻamaonia mataupu o le covid-19 i Guangdong ua sili atu i le 1,000, ae o le numera i Shenzhen ua sili atu i le 300.

Ina ua uma ona faalogo i le lipoti o le le lava o sapalai faafomai mo vaega faafomai i le laina pito i luma, sa mananao tagata uma e fai a latou vaega i le tauina o le faamai.I lenei taua e aunoa ma se fana, e le mafaitaulia le aufaigaluega faafomai, tamaiti aoga, ma tama ma tina na tuua o latou fale e aunoa ma se faatuai, o loo tau i le laina pito i luma o le taua faasaga i le faamai ma le puipuia o le ola o tagata.I le feagai ai ma le le lava o sapalai faʻafomaʻi, o loʻo matou tiute e tuʻuina atu se lagolago malosi mo le laina pito i luma "taua".

I le tali atu i le tulaga o loʻo iai nei o faʻamaʻi faʻamaʻi i le itumalo o Guangdong, na fausia ai e le BXL Creative se vaega e puipuia ai le covid ma foaʻi le 500,000 yuan i tinoitupe i le Shenzhen Luohu District Charity Association.

tala fou pic1
tala fou pic2

Taua ole covid-19, BXL Creative o lo'o galue!O le a matou faia le mea sili matou te mafaia e faʻataunuʻu ai a matou matafaioi faʻaagafesootai.I le lumanaʻi, BXL Creative o le a faʻaauau pea ona gauai atu i le faʻamaʻi.E mautinoa lava o le a tatou manumalo i lenei taua faasaga i ai!

Jiayou Wuhan, jiayou Saina, jiayou le lalolagi atoa.


Taimi meli: Feb-10-2020

  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Auina mai lau savali ia i matou:

    Tapuni
    fa'afeso'ota'i le au foafoa bxl!

    Talosaga lau oloa i le aso!

    Matou te fiafia e tali atu i au talosaga ma fesili.